More Website Templates @ TemplateMonster.com - January 30, 2012!

Kunskap och motiverade medarbetare

OptiGo AB är ett företag som verkar inom telekombranschen. Våra kunder består mestadels av större operatörer, företag, Brf:er och andra nätägare. Vi levererar kundanpassade lösningar för datanätverk baserade på både koppar och fiber. Vi har även kompetens inom trådlösa nät.

Vi har sedan vi bildades 2006 haft en god tillväxt och hela tiden utvecklat oss för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Vi utbildar och certifierar oss löpande och ser till att använda oss av de senaste verktygen för att säkerställa kvaliteten och effektiviteten i våra jobb.

Med erfarenhet av tiotusentals koppar- och fiberuttag har vi på OptiGo samlat tillräckligt med erfarenhet för att kunna utföra de flesta nätrelaterade installationsarbeten som marknaden kräver.

En mycket viktig del av vår interna utveckling är att ständigt arbeta med erfarenhetsåterföring och vidareutveckling för att kunna erbjuda så kraftfulla och effektiva tjänster som möjligt. Att växa i lagom takt genom en driven och effektiv grupp resurser är något som vi vet vikten av och strävar att upprätthålla.

Vi arbetar idag med landets största aktörer inom byggnation av fiber- och kopparnät och har bland annat Telenor, Ericsson, Relacom, Eltel och Cygate som kunder.

Projektledare

Att växa med egna resurser är något som har tillåtit OptiGo att ha ett projektledare som dels vet vad som krävs för att utföra arbetet samtidigt som de drivs av att själva utveckla sig som ledare.